Fwd: Error loading addressbook

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Fwd: Error loading addressbook

got ya


---------- Forwarded message ----------
From: got ya <[hidden email]>
Date: Aug 30, 2005 11:34 AM
Subject: Re: [Evolution] Error loading addressbook
To: Sushma Rai <[hidden email]>
Cc: [hidden email]

sorry for my dumb qustion but what do u mean by install prefix and
$E2K_BRBUG=4 <your install prefix>/  libexec/evolution-exchange-storage-x.y.z ?

I have typed the following and it says bash: =4: command not found
$E2k_BRBUG=4 usr/bin/evolution/ libexec/evolution/2.0/evolution-exchange-storage

and exchange calendar is not working...........
Thanks for the help.........


On 8/25/05, Sushma Rai <[hidden email] > wrote:
Try
$E2K_BRBUG=4 <your install prefix>/
libexec/evolution-exchange-storage-x.y.z ?

Exchange Calendar is working for you?

-Sushma.


On Mon, 2005-08-22 at 14:42 +0400, got ya wrote:

> Hi,
> I've followed the instructions as per
> <a href="http://www.gnome.org/projects/evolution/bugs.shtml" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">http://www.gnome.org/projects/evolution/bugs.shtml , nothing happened.
> env E2K_DEBUG=4 ${install_prefix}/libexec/evolution-mp/exchange.out
>
> What is it supposed to do? still the same problem!
>
> Error loading addressbook.
> We were unable to open this addressbook.  This either means you have
> entered an incorrect URI, or the server is unreachable.
>
> Rgds
> gy
>
>
>
>
> On 8/19/05, Sushma Rai <[hidden email]> wrote:
>         See "Exchange Connector Debug" section at
>         <a href="http://www.gnome.org/projects/evolution/bugs.shtml" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">http://www.gnome.org/projects/evolution/bugs.shtml
>
>         -Sushma.
>
>         On Fri, 2005-08-19 at 10:54 +0400, got ya wrote:
>         > Hi,
>         > Sorry, how do u set up E2k_DEBUG=4? i'm a linux newbie and
>         i'm using
>         > fedora core 3.
>         >
>         > thanks
>         >

>         >
>         > On 8/16/05, Sushma Rai <[hidden email]> wrote:
>         >         Your Exchange personal contacts working fine?
>         >         You can set up E2K_DEBUG=4 and run Exchange
>         connector in that
>         >         console and file a defect with the traces attached.
>         >
>         >         -Sushma.
>         >
>         >         On Mon, 2005-08-15 at 11:49 +0000, got ya  wrote:
>         >         > Dear all,
>         >         >
>         >         > When I click "Global Address List" under contacts,
>         I get a
>         >         popup that
>         >         > says
>         >         >
>         >         >  "Error loading addressbook.
>         >         >
>         >         > We were unable to open this addressbook.
>         >         >
>         >         > "This either means you have entered an incorrect
>         URI, or the
>         >         server is
>         >         > unreachable."
>         >         >
>         >         > I'm using evolution 2.0.4-4 and
>         evolution-connector-2.0.4.1
>         >         >
>         >         > Can anyone help? thanks
>         >
>         > _______________________________________________
>         > evolution maillist  -  [hidden email]
>         > <a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/evolution" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/evolution
>
> _______________________________________________
> evolution maillist  -   [hidden email]
> <a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/evolution" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)"> http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/evolution


_______________________________________________
Evolution-list mailing list
[hidden email]
http://mail.gnome.org/mailman/listinfo/evolution-list
Loading...